25 Aralık 2011 Pazar

Triko Kumaştan Kazak...



Geçtiğimiz aylarda dikip çoktan eskittiğim bir kazak bu. Örmektense hazır triko kumaş alıp dikmek çok daha pratik geliyor bana. Modelini çok beğendim. Hala emzirdiğim için de kullanışlı oldu. Bazen Burda dergilerinde bir şey bulamıyorum zevkime göre, bazen de bir dergide birden fazla model ilgimi çekiyor. Ayni Burda dergisinden bir de pantolon diktim. Model, Burda dergisi Kasım 2011'den, üstelik dikiş okulu kısmında olduğu için yapımı çok kolay.


8 yorum:

Modavesaire dedi ki...

güle güle giyinin:)))

Nisamu Style dedi ki...

Ellerine sağlık esracım,çok güzel olmuş:)

watashi wa sinem dedi ki...

triko kumaş bulmak çok zor değil mi ? hiç rastlamadım kumaşçılarda ben...

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin.
Sevgili Simone, ben Cin-Sangay'da yasiyorum, burada her turlu materyal bulmak mumkun. Eminim Turkiye'de de vardir. Kumascilara bir sorun isterseniz.
Sevgiler,
Esra

suhuba dedi ki...

ÇOk hoş durmuş. Güle güle kullanın...

siyahlale dedi ki...

selam, ben de uzun süredir yazmıyordum bloğuma nihayet bugün başladım:)
önceden uğradığım bloglara bakmaya başladım önce. sizde bayadır yazmıyormuşsunuz. bebeği tebrik ederim öncelikle. Allah analı babalı büyütsün.
Bende el emeklerimizi sergileyeceğim bir blog hazırlayacağım yakında. Şimdilik www.pasaj.com da siyahlalem kullanıcı adıyla satıştalar. İki arkadaş ürünlerimizi 1.5 aydır oradan ilgilenenlere ulaştırıyoruz.
1 yıl önce bende bir basit dikiş makinesi aldım. Brother marka. Fularlardan yazlık pareo gibi kullanılacak mayo üstü şeyler diktim. hatta evde de giyiyorum onları. bir de kırlent kılıfları diktim. ama dikiş bloğu yapmak aklıma gelmedi açıkçası. Çok fazla bilgim yok dikiş konusunda. kursada gidemiyorum oğlumun okulundan dolayı. Şimdilik evden netten araştırdığım dikiş sitelerine bakıyorum sadece.
makineyi aldığım yer nasıl kullanacağımı açıkladı bana. Penye ve lastikli kumaşları dikmek için özel bir ayak varmış. yazılarınızı okurken denk geldi sizin becerememenizle alakası yok yani. o özel ayak takılmalıymış makinaya. onlarda kalite kalite olur dedi kadın 20 liradan 100-150 liraya kadar varmış. ben almadım. zaten o tarz bir kumaş da dikmedim henüz.
dikişte ve yemekte başarılar dilerim. yine her zamanki gibi harika işler çıkaracağınızdan eminim. geri geldiğimde sizinde burda olduğunuzu görmek güzel.
sevgiler Sibel..
Bu arada sizden ricam pasajdaki ürünlerimizi facebook ve twitter varsa yakınlarınıza duyurabilirmisiniz acaba?
görüşmek üzere...

Sewingadicta dedi ki...

That top is very beautiful, congratulations on your new baby.

Kuzununannesi dedi ki...

cok becerıklısın bravoooooooooooooooooooo